Karsai ZitaKarsai Zita a TV2 Megatánc című produkciójának volt az egyik népszerű szereplője. Karsai Zita beceneve Zizi, 1979-ben született halak csillagjegyben. A Megatánc előtt már 1999-től szerepelt különböző televíziós műsorokban, valamint szakmai pályájához tartozik, hogy darabszerepeket kapott a Nemzeti- és a Pesti Színházban. Karsai Zita számára a tánc a szabadságot és az önmegvalósítást jelenti. Emlékezetes botrányt kavart, amikor aktképei megjelentek az interneten.

Karsai Zita kedvenc táncstílusa a jazz, példaképe a táncban Faragó Csaba. Kedvenc zenei előadója Pink, színesze pedig Nicholas Cage. Kedvenc könyve Robert Merle: Védett férfiak című műve. Karsai Zita álma, hogy egy nap saját csapatából profi társulatot hozzon létre. Legkedvesebb élményének azt tartja, amikor megszületett a kishúga. Karsai Zita önmagát pozitív személyiségként jellemzi.

Karsai Zita aktképei

Karsai Zita képekNovember elején futótűzként kezdett terjedni a hír az interneten, majd a többi médiában, hogy felkerült a hálóra Karsai Zita néhány meztelen, akt képe. Az erotikus fotók 2003-ban készültek egy orosz fotós „jóvoltából”, aki hajlékony lányokat keresett fotózás céljából, melyre jelentkezett Karsai Zita is. A pucér képek valódiságát maga az érintett is elismerte, nem tagadva, hogy ő van a képeken. Mint elmondta, úgy érezte nincs értelme hazudozni, ha egyszer megtörtént a fotózás, most pedig kikerült a netre nincs mit tennie, különben sem szex, sex vagy pornó képekről van szó, hanem igényes erotikus (akt) képekről, melyeket elsősorban a pénz miatt vállalt.

Karsai Zita aktképei ma is megtalálhatók a hálón, csak be kell írni valamelyik keresőbe, hogy „Karsai Zita” mellé pedig „aktképei”, „aktképek” vagy valamilyen hasonló kulcsszó kombinációt. Később felkerült a netre a fotózásról készült „szexvideó” is, bár Karsai Zita korábban tagadta, hogy videóban is szerepelt volna, utólag ezt úgy magyarázta, hogy arról megfeledkezett, hogy a fotózást filmre is vették. Az erről készült videók megtalálhatók a hazai videómegosztó szájtokon.

Vissza a szórakozás főoldalra: Szórakozás >>