Csacska AngyalA Csacska Angyal (Floricienta) egy népszerű argentin tévésorozat. A Csacska Angyal első évadja 2004. márciusában indult Argentínában, Magyarországon pedig az RTL Klub tűzte műsorára a sorozatot. A nem várt népszerűség következtében az eredeti tervekkel ellentétben második évad leforgatására is sor került. A Csacska Angyal első évadja 175, a második 186 részből (epizód) áll. Jelenleg a második rész vetítése is befejeződött hazánkban, a rajongók ismétlés műsorra tűzésében bíznak.

A Csacska Angyal: Florencia Bertotti (Floricienta)

A romantikus szappanopera főszereplője Florencia Bertotti, innen kapta a sorozat az eredeti címét, a Floricienta –t. Különböző neveken lett ismert a szereplő: Flor, Floricienta, Florcita. Csacska magyar hangja Mezey Kitty. A Csacska Angyal további fontosabb szereplői: Florencia Bertotti, Juan Manuel Gil Navarro, Fabio Di Tomaso, Benjamin Rojás, Isabel Macedo.

Csacska Angyal 1. évad (rész, széria, évfolyam) története

Csacska AngyalMiről álmodozik egy szeleburdi lányka, a Csacska Angyal - A szőke hercegről természetesen, az azonban nem a fehér lovon jön, hanem Csacskához hasonlóan szintén árva, bár családja mégis népes. Egy csapat argentin ifjú arról álmodozik, hogy együttesük világhírű lesz, őket pedig világsztárokként fogják ünnepelni.

Az árva szeleburdi Flor (Florencia Bertotti – Csacska Angyal) nevelőanyja biztatására a zenekar énekesnője lesz, aki egy ünnepségen megismeri a dúsgazdag Federicó-t (Juan Manuel Gil Navarro) és családját. A hercegére azonban egy démon is kivetette hálóját, aki mindent megtesz, hogy Federico testvéreit és barátait is el tegye láb alól.

Csacska Angyal 2. évad (rész, széria, évfolyam) története

Csacska AngyalFlor (Florencia Bertotti) úgy tűnik túlteszi magát azon a tragédián, hogy elvesztette egyetlen szerelmét, Federicót. Épp amikor végre egymásra találtak. Federico azonban a másvilágon új lehetőséget kap: ellenfele, Maximo (Fabio Di Tomaso) alakjában visszatérhet a Földre, hogy az elintézetlen dolgait beteljesíthesse. Hosszú időbe telik azonban, amíg valódi kilétére és feladatára ráébred.

Csacska Angyal az interneten

A Csacska Angyal rendkívül népszerű lett elsősorban a fiatal lányok körében, így tömegével jelentek meg a különböző Csacskás honlapok, elsősorban a G-Portál (gportal) ingyenes portálkészítő rendszerben. A kereső-statisztikákban is igen előkelő helyen végzett a Csacska, de sokszor nem csak annyit írtak be a keresők, hogy „Csacska angyal” , hanem hozzátéve olyan szavakat is, hogy „képek, zene, zenéi, cd, video, videók, 3, dalszöveg, dalszövegek, hivatalos honlap, háttérképek, játékok, letöltés, mp3, rajongói oldal, oldalak, szereplők, szereplői” és még sokáig lehetne folytatni.

Vissza a szórakozás főoldalra: Szórakozás >>